Странна седмица

Една седмица – само пет дни, а толкова много теми и събития. А по някои от тях безброй „компетентни“ се упражниха да коментират, да спорят и да се възмущават.

Аз искам да кажа само няколко неща за всичко, което се случи „по света и у нас“:

снимка: Pinterest
снимка: Pinterest
  1. 150 души загинаха. Проявете смирение. Не прибързвайте със заключенията. Не се упражнявайте в конспиративни теории върху паметта им.
    Germanwings-trauer
  2. Една много известна актриса взела решение да се предпази от рак, като премахне яйчниците си. И тя има право на лични решения. На трудни решения, които я отдалечават от образа на холивудската красавица, която толкова харесвате. Но не я заклеймявайте. Та тя не иска от никого от вас да прави нещо подобно..
  3. Една не толкова известна дама кърмила бебето си в мола и ѝ направили забележка. А тя вдигна шум до Бога. И цяла седмица отвсякъде някой говори за дискриминацията на нежния пол, за погнуса от свещения акт на кърменето, за вредата от моловете… чакайте малко!

    Само на мен ли ми се струва безумно да натрапваш частния си случай по този начин?! Да не би кърмещите жени да са мразени и неодобрявани и аз да съм пропуснала?! Едва ли.

 

Мили хора, просто правете това, което смятате за редно. Без обаче на всяка цена да искате и останалата част от света да се съгласи с вас.

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

Connecting to %s