Коледни детайли

„Най-важни са малките неща“ е клише, което използваме почти ежедневно. И може би затова ни се струва, че то е лишено от смисъл. А всъщност е точно обратното. Цитираната фраза е толкова вярна..замислете се за миг колко малки моменти пропускаме ежедневно, смятайки ги за маловажни. А ако има отделим малко внимание, те биха могли да усмихнат деня ни по начин, който не сме и подозирали.

Същото важи и за вече наближаващите коледни празници – ако им позволим да ни завладеят с магията и блясъка си, няма как това да не повлияе на настроението ни като цяло. И казвам това с цялата отговорност на човек, който до преди няколко години въобще не разбираше, камо ли да харесва цялата предколедна еуфория.

А тази година буквално нямах търпение да сложа коледната украса вкъщи.. явно наистина хората се променят 🙂 А и да пия чаша вино до елхата след дълъг ден е незаменимо.
Не, определено не говорим за някакъв шедьовър в декорирането (въпреки че се надявам един ден и това да стане). Но тази елха и всеки детайл на и около нея са специални. Защото са част от нашата Коледа ❤

This slideshow requires JavaScript.

 

Пуснете магията и във вашия дом, заслужава си 🙂

 

yoanna

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

Connecting to %s